LUDWIG MÚZEUM - KORTÁRS MŰVÉSZETI MÚZEUM területén, az ott kiállított műtárgyakról, vagy kiállításról felvételeket/fotókat szeretnék készíteni:

A fotós/felvételvezető/szerkesztő neve:

Intézmény:

Telefon, mobil:

E-mail:

A forgatás / felvétel színhelye, melyik kiállítás, esemény:

Pontos időpontja, érkezés:

A műsor címe, sugárzásának időpontja, illetve a felvétel/fotó megjelenésének helye, ideje:

Feltételek:

A hatályos szerzői jogi törvények értelmében az aktuális kiállításokról szóló tudósítás a szabad felhasználás körébe tartozik, így díjtalan, és ahhoz a művész hozzájárulása nem szükséges, a Ludwig Múzeum - Kortárs Művészeti Múzeum engedélye viszont szükséges.

A formanyomtatvány kitöltése és a PR-osztályra való elküldése (pr@ludwigmuseum.hu) után , a Ludwig Múzeum pár munkanapon belül visszaigazolja a kérelmet elektronikus úton.

A hivatalos, aláírt forgatási vagy fotózási engedélyt a forgatás napján kapja meg a stáb/fotós a Ludwig Múzeum infópultjánál.Ez jogosítja fel Ludwig Múzeum területein való szabad közlekedésre és munkára.

Nyilvánosan kiállított képzőművészeti és fényképészeti művek egyes darabjai, valamint azok részletei mind a napilapok és folyóiratok, mind a híradók, valamint bármilyen egyéb csat orna műsorai által bemutathatóak, azonban a kiállítás teljes anyaga semmilyen formában nem rögzíthető.

Amennyiben a reprodukció forgalomba hozatal, illetve jövedelemszerzés célját szolgálja (nem kötődik aktuális eseményhez, így pl. egy kiadandó könyv illusztrációja, vagy egy terjedelmesebb, általánosabb témájú képzőművészeti műsorban fogják felhasználni), ezt csak felhasználási szerződés megkötése után tehetik meg.
Ebben az esetben forduljon bővebb információért a Kiállítási és Gyűjteményi Osztály vezetőjéhez.

a felhasználási feltételeket elfogadom

minden mező kitöltése kötelező

Iratkozzon fel
HÍRLEVELÜNKRE!